Fremtiden tilhører de nysgjerrige

Hvorfor skal du melde meg på Digital Minds?

Vi inviterer beslutningstakere innen markedsføring, kommunikasjon, IT og forretningsutvikling til en formiddag hvor vi skal snakke om hvordan utnytte mulighetene i teknologi for å skape fremtidens kundeopplevelser.

Tjenesteutvikling, brukeropplevelse, kommunikasjon og markedsføring henger sammen for å skape de beste merkevarene, det vet vi jo. Med en jungel av muligheter og vilkår i rask endring, er behovet for kompetansedeling større enn noen gang.

Vi har samlet noen av de flinkeste folka på ett sted for deg. Det eneste du trenger å gjøre: Vær nysgjerrig!  

Passer det for deg?

Digital Minds startet i 2015 og har som ambisjon å være en konferanse for alle som jobber med utvikling og strategisk arbeid tilknyttet kundeopplevelsen. Dette gjelder markedsførere, kommunikatører, utviklere, designere og forretningsutviklere.

Kompetansedeling, inspirasjon og nettverksbygging


Formiddagen består av foredrag fra flinke folk som raust gir videre av egen erfaring og kompetanse. Formålet er å bidra til kompetansedeling i en tid hvor verden i stadig endring og premissene endrer seg raskt. På Digital Minds skal du bli inspirert, få med deg nyttige verktøy og danne verdifulle relasjoner som gjør en foskjell når du kommer tilbake på jobb.  

Hva blir nytt i 2020?

Det er utrolig gøy for oss at påmeldingsliste og venteliste fyller seg fort opp vinter som vår. Fra 2020 våger vi likevel å gjøre noen endringer. Vi går fra å arrangere konferansen en gang i halvåret, til en gang i året. Hver vår ønsker vi deg altså hjertelig velkommen til en formiddag med fokus på mulighetene teknologien gir oss.

Se oversikt over konferansene
Hold deg oppdatert!
Vi oppdaterer deg gjerne når påmeldingen er åpnet og programmet er spikret!